Vores katte

Vores katte

Hos Aput Sancuts har vi lige nu 7 voksne katte, som vi kort vil præsentere fra ældst til yngst.Joyce (SBI a, blå masket, født 28/04-2007)

DK Søkjær's Joyce. Kælekat.

Joyce er vores ældste kat, hun er en flot, stor hunkat med et smukt symmetrisk ansigt og en blød og pjusket pels. Vi har haft Joyce fra hun var killing, hvor hun elskede at blive transpoteret rundt i en lille kurv. Joyce er en trofast kat, der elsker at sidde på skødet og altid sidder i vinduet og venter på, at mor og far kommer hjem. Vi holder meget af hendes rolige væsen og hendes smukke løveansigt.

Sille (SBI n, brun masket, født 16/02-2014)  blev neutraliseret februar 2021

Sille Sinklair. Avlskat.

Sille er vores næstældste kat, hun har et utroligt kærligt væsen, som hun viser ved at vikle halen rundt om benene på os og give "kys". Vi modtog Sille som voksen avlskat i en alder af 2 år. Ved begyndelsen var hun nervøs for larm og andre dyr, men i dag er hun faldet godt på plads. Udover at være en utroligt kælen og kærlig kat, er hun også en rigtig god kattemor.

Bella (SBI n, brun masket, født 24/04-2018)

DK Aput Sanctus Bella. Avlskat.

Bella er en af vores hunkatte fra egen avl, som har et meget roligt væsen.

Hun er  en klassisk Birma -  er meget forsigtig og tilpasser sig omkring de andre katte i hjemmet. Bella har fast soveplads hos farmand i huset, de holder hinanden i hånden (pote/hånd) har faste morgenrutine sammen med os, hver dag. Emily (SBI n Brunmasket født den  05/06-2019)

DK Aput Sanctus Emily

Best in show


Emily er fra egen avl hun har sin mor´s dejlige rolige sind og er utrolig kælen og snakkende.

Alle kan komme til Emily, hun er en fantastisk mor som passer på sine killinger, hendes første kuld var med vores første hankat Jack , de var uadskillige næst efter os på 2 ben.

Vi glæder os til at følege Emily´s næste kuld til Maj.

Fibonacci (SBI b 21, Chokolade tabby masket født den. 07/03-2020)

DK Kamstrupvejen´s Fibonacci

Fibonacci er vores eneste hankat og det nyeste medlem af familien. Han skal være vores avlshan, og vi har haft ham fra han var salgsklar. Han er en meget kælen og smuk brun tabby, der er sammen med alle i huset - store som små. Fibonacci har siden hans ankomst passet på og leget med killingerne, som var de hans egne. Han er meget sammen med vores 2 nye avlspiger da de har været børn sammen.

Willow (SBI n Brun masket født den 03/06-2020)

DK Oddenvejen´s Willow


Willow er vores nye hunkat en dejlig pige som er super kælen en tro kopi af vores egen Emily.

Hun kan ikke få nok kærlighed og kontakt, derfor har jeg købt en sweatshirt med lomme, så jeg kan bære rundt på hende. Hun er super social med alle , hun er meget sammen med Josephine og Fibonacci, da de formentlig er samme årgang. Vi glæder os til at følge Willow´s killinger når hun er klar til dette.

Tænker at hendes første fødsel bliver med snak og holde i hånd (pote). 

Josefine (SBI b Chokolademasket født den 27/07-2020)

DK Aput Sanctus


Josefine fra J kuldet blev vores nye avlskilling fra Bianca , hun havde den korrekte blodtype og vi have ingen chokolade masket pige. Vi er ikke i tvivl her i familien hvis kat dette er, for hun er blevet far´s kat.

Hun følger sin far og de ser gerne tv sammen. Hun er en rigtig livlig og legesyg killing , det bliver spændende om hun bliver lige så god til at føde og passe alle killinger i hele flokken som hendes mor gjorde.