Vores katte

Vores nuværende katte

Hos Aput Sancuts har vi lige nu 6 voksne katte, som vi kort vil præsentere fra ældst til yngst.Bella (SBI n, sort masket, født 24/04-2018)

DK Aput Sanctus

Bella er en af vores hunkatte fra egen avl, som har et meget roligt væsen. Hun blev beholdt til avl sammen med hendes søster Bianca, som senere blev neutraliseret og solgt til kæl.

Hun er  en klassisk Birma -  er meget forsigtig og tilpasser sig omkring de andre katte i hjemmet. Bella har fast soveplads hos farmand i huset, de holder hinanden i hånden (pote/hånd) har faste morgenrutine sammen med os, hver dag. 


Emily (SBI n, sort masket, født den 05/06-2019)

DK Aput Sanctus Emily

Best in show

Emily er fra egen avl. Hun har sin mor´s dejlige rolige sind og er utrolig kælen og snakkende.

Alle kan komme til Emily, hun er en fantastisk mor som passer godt på sine killinger. Hendes første kuld var med vores første avlshan Jack. De to voksede op i huset sammen og var uadskillige. Jack blev senere solgt til kæl, da han ikke trivedes som avlskat.

Willow (SBI n, sort masket, født den 03/06-2020)

DK Oddenvejen´s Willow

Willow er en af vores søde avlskatte. Hun er en dejlig pige, som er super kælen.

Hun kan ikke få nok kærlighed og kontakt, derfor har jeg købt en sweatshirt med lomme, så jeg kan bære rundt på hende. Hun er social med alle og er vokset op sammen med Josefine.


Josefine (SBI b, chokolade masket, født den 27/07-2020)

DK Aput Sanctus

Josefine fra J kuldet blev vores 2. generation avlskilling. Hendes mor er Bianca, og de er begge med den korrekte blodtype. Vi valgte desuden at beholde hende, da hun var chokolade masket. Vi er ikke i tvivl her i familien hvis kat dette er, for hun er blevet far´s kat. Som voksen er Josefine blevet en super kattemor, der passer både sine egne og de andres killinger.

Lilac Lynn (SBI c, lilla masket, født den 14/03-2021)

DK Backkara's

Lilac blev købt som killing til avl samtidigt med Logan, der kommer fra samme avler. Hun er vores første lilla masket og vi har derfor glædet os til de smukke blandinger der måtte komme med hendes kuld. Lilac har et meget roligt væsen, er meget social og kælen - også med fremmede. Lilac passer på hele familien, både når hun følger vores døgnrytme og når hun passer på killingerne.

Logan (SBI c 21, lilla tabby masket, født den 06/03-2021)

DK Backkara's

Logan er vores seneste avlshan og flyttede straks ind i sit lille hus i haven. Han er glad for at få besøg og allergladest når han kan ligge på "mors" skød og får redt sin pels. Der er musik, gulvvarme og internet i hans hytte, og han får derfor besøg mens "mor" eller "far" hører lydbog og ser serier. Vi er rigtig glade for Logan som avlshan, da han trives og har givet sunde og raske killinger.

Vores gamle katte

Joyce (SBI a, blå masket, født 28/04-2007)

DK Søkjær

Joyce var vores ældste kat, indtil hun blev aflivet i sommeren 2022. Hun var en flot, stor hunkat med et smukt symmetrisk ansigt og en blød og pjusket pels. Vi har haft Joyce fra hun var killing, hvor hun elskede at blive transpoteret rundt i en lille kurv. Joyce var en trofast kat, der elsker at sidde på skødet og altid sad i vinduet og venter på, at mor og far kom hjem. Vi holdte meget af hendes rolige væsen og hendes smukke løveansigt.

Sille Sinklair (SBI n, sort masket, født 16/02-2014) 


Sille var vores første avlskat. Hun blev senere neutraliseret og solgt til kæl, i februar 2021. Sille havde et utroligt kærligt væsen, som hun viste ved at vikle halen rundt om benene på os og give "kys" på ben og fødder. Vi modtog Sille som voksen avlskat i en alder af 2 år. Ved begyndelsen var hun nervøs for larm og andre dyr, men senere faldt hun godt på plads. Udover at være en utroligt kælen og kærlig kat, var hun også en rigtig god kattemor.

Fibonacci (SBI b 21, chokolade tabby masket, født den. 07/03-2020)

DK Kamstrupvejen´s Fibonacci

Fibonacci var vores anden avlshan, som vi fik fra han var salgsklar. Han var en meget kælen og smuk tabby, der var sammen med alle i huset - store som små. Da Fibonacci ankom som killing legede han og passede på de små killinger i huset, som var de hans egne. Han voksede også op med vores to avlspiger Josefine og Willow. Fibbonnacci blev solgt til kæl i foråret 2021, da han ikke trivedes som avlskat.

Bianca (SBI a, blå masket, født d. 24/04-2018 )

DK Aput Sanctus